Accessoires voor TruSens luchtreinigers

Mei 2023

We hebben ons assortiment bij Elka Pieterman uitgebreid met accessoires voor de TruSens luchtreinigers. Luchtreinigers zijn, zeker de laatste jaren, een populaire toevoeging aan huizen, kantoren en winkels geworden. Schonere en veiligere lucht voor u, uw klanten en uw werknemers verbetert het welzijn, geeft gemoedsrust en vergroot de concentratie. Leitz TruSens is een kosteneffectieve oplossing die geen installatie vereist. Het slanke, tijdloze ontwerp past moeiteloos in elke kamer.

Optimale filtratie

De luchtreinigers verwijderen onzuiverheden en verspreiden gezuiverde lucht gemakkelijk en efficiënt door de ruimte. De combinatiefilters van TruSens brengen een koolstoffilter en H13 HEPA-filter samen voor de meest effectieve luchtzuivering. Het actieve koolstoffilter biedt het eerste niveau van bestrijding van stof en haren van huisdieren en zuivert de lucht van bepaalde gassen en geuren. Het H13 HEPA-filter vangt minimaal 99,95% van de ultrafijne deeltjes tussen 0,1 en 0,2 micron (MPPS), zoals bacteriën, virussen en allergenen, op. Hierdoor helpen luchtreinigers u gemakkelijker te ademen door het verminderen van allergie- en astmatriggers in de lucht.

 

Vernietiging van ziektekiemen en bacteriën

Een ander belangrijk deel van het luchtreinigersysteem is de UV-C lamp. Door middel van UV-sterilisatie worden de filters gereinigd, waardoor wordt voorkomen dat ziektekiemen, virussen en pollen opnieuw in omloop worden gebracht. Wanneer deze fijne deeltjes worden blootgesteld aan kiemdodende golflengtes van UV licht zijn ze niet meer in staat om zich te reproduceren of om te infecteren. De UV-C lamp reduceert bovendien de groei van geur veroorzakende microben op het oppervlak van de luchtreinigingsfilter.

TruSens accessoires kopen?

U bestelt de diverse filters en UV-C lampen voor de TruSens luchtreinigers gemakkelijk in onze webshop. Heeft u nog geen webshop login? 
Vraag deze dan direct aan.

Bekijk alle nieuwsitems