Beschermende transporthoezen - Nooit meer transportschade

Januari 2023

Onverpakte witgoed apparaten veilig vervoeren zonder schade kan een uitdaging zijn. Zelfs kleine krassen leiden er vaak toe dat een spiksplinternieuw apparaat alleen als B-keuze of met hoge korting verkocht kan worden. Daarom hebben we een aantal slimme verpakkingsoplossingen aan ons assortiment toegevoegd die “rondom” bescherming bieden tijdens het transport. Of het nu gaat om wasmachines, koelkasten, drogers of vaatwassers - veilig transport wordt hierdoor heel eenvoudig.

Transporthoes met draagfunctie

Deze hoes is versterkt met houten panelen voor een betere bescherming tegen schokschade. Het witgoedapparaat kan al in de hoes worden getransporteerd naar uw klant. Het verpakkingsmateriaal blijft achter in het magazijn en van tevoren wordt eventuele schade al ontdekt.

De hoes is voorzien van banden en draaglussen die ervoor zorgen dat het apparaat beter hanteerbaar is op trappen en in krappe ruimtes. Door de handgrepen is het apparaat ook makkelijk op een steekwagen te kantelen. Deze zorgen ook voor minder verwondingen en een slechte houding van de transporteur.

Verder heeft de hoes een slanghouder waardoor er geen struikelgevaar of waterlekkage meer is tijdens het transport. De handige plastic map voor pakbonnen en rekeningen zorgt ervoor dat u precies weet voor wie het apparaat is.

Nog even de voordelen van het gebruik van deze transporthoes op een rijtje:

• Minder beschadigingen
• Beschermt het apparaat
• Geïntegreerde draagfunctie tot max. 200 kg
• Makkelijker en beter te hanteren
• Minder blessures

Transport beschermgordels

Naast de bovenstaande premium oplossing hebben we ook een aantal beschermgordels aan ons assortiment toegevoegd. Deze gordels zijn gemaakt van gecoat polypropyleen (PP) lintweefsel en opgevuld met een schokabsorberende vulling van polyethyleen (PE) schuim, waardoor ze extreem duurzaam en scheurvast zijn. De dubbele naden en verstevigde hoeken/zijkanten zorgen voor een stevige constructie. Een klapdeksel met opvulbescherming die vastgezet kan worden met klittenband rondt de "allround bescherming" van deze oplossing af. Na gebruik vouwt u ze op, zodat er geen waardevolle opbergruimte in uw bestelbus of vrachtwagen verloren gaat.

Afmetingen:

 

    Lage apparaten                  Hoge apparaten                       Side-by-Side
    60 x 60 x 85 cm                  60 x 60 x 115 cm                     91 x 72 x 115

Milieuvriendelijk, want minder verpakkingsafval

Een ander voordeel van het gebruik van deze producten is dat er minder tijdelijk wegwerp verpakkingsmateriaal, zoals bubbeltjesplastic, nodig is. Ook retouren zijn sneller in te pakken en uw transportvolume verminderd. De hoezen zijn tot minimaal 150 keer herbruikbaar.

Afwasmachine, Afwasmachinehoes, Afwasmachinehoezen, Beschermen, Beschermhoes, Beschermhoezen, Bescherming, Bezorgers, Bezorging, Drogerhoes, Drogerhoezen, Hoge koelkast, Hoog apparaat, Koelkasthoes, Koelkasthoezen, Koerier, Levering, Meubelhoes, Meubelhoezen, Oud apparaat retour, Retouren, Retourneren, Side-by-side koelkast, Amerikaanse koelkast, Tillen, Transporthoes, Transporthoezen, Transportschade, Transporttas, Transporttassen, Vaatwasmachine, Vaatwasmachinehoes, Vaatwasmachinehoezen, Vaatwasser, Vaatwasserhoes, Vaatwasserhoezen, Verhuizen, Verhuizing, Vervoeren, Vervoerschade, Vrachtbescherming, Wasmachine, Wasmachinehoes, Wasmachinehoezen, Witgoedhoes, Witgoedhoezen
Bekijk alle nieuwsitems