Hoogwaardige BergHOFF pannen, messenblokken en snijplanken

December 2022

BergHOFF is een geavanceerd merk die de dagelijkse kookervaringen net een tikkeltje extra geven. Het design is erg innovatief en brengt vele voordelen met zich mee. Het gehele assortiment is geschikt voor alle kookplaten en bevat een 3-laags kapselbodem dat zorgt voor gelijkmatige warmtegeleiding. Hieronder zullen de 3 verschillende lijnen waaronder: GEM, LEO Stone en Essentials Hotel getoond worden.


 

Berghoff GEM

Het materiaal van deze lijn is van hoogwaardig 18/10 roestvrij staal. De pannen zijn ovenbestendig en door de 3-laags kapselbodem ontstaat een consistente warmtegeleiding zonder hotspots.

#1 Energiezuinig koken

Deze downdraft pannen leveren een bijdrage aan energiezuinig koken doormiddel van de geïntegreerde luchtkanalen. Deze luchtkanalen maken het gemakkelijker voor het downdraft afzuigsysteem dat hierdoor op een energiezuinige manier wordt gebruikt.

#2 Optimale stoomafvoer

Doormiddel van de geïntegreerde luchtkanalen die zich bevinden in het glazen deksel vindt er een ideale stoomafvoer plaats voor een downdraft afzuigsysteem. De stoomafvoer wordt nu namelijk naar onder vervoert wat zich direct zal leiden naar het downdraft systeem.

#3 Afgieten van kookvocht

De geïntegreerde luchtkanalen zorgen niet alleen voor een ideale stoomafvoer maar dient ook als afgiet gat. Hierdoor is het niet nodig om het deksel op te tillen om de inhoud af te gieten.

#4 Afsluitbaar

De potten kunnen volledig afgesloten worden doormiddel van het deksel, hiervoor dient het deksel 180 graden gedraaid te worden op de pot.

BergHOFF Leo

Het materiaal van de LEO pannen is gemaakt van gegoten aluminium. Ook bevat deze lijn een 3-laags kapselbodem dat zorgt voor een optimale en consistente warmtegeleiding zonder hotspots. Voor gegoten aluminium is handwas aanbevolen.

#1 Geschikt voor alle kookplaten

Deze pannen zijn geschikt voor alle kookplaten.

#2 Hittebestendige handvaten

De hittebestendige handvaten zijn gemaakt van siliconen omhulsels. Hierdoor blijven de handvaten koel. Deze handvaten zijn afneembaar zodat de pan na het afnemen van de siliconen omhulsels ovenbestendig zal worden.  

#3 Lepelhouder

De deksels bevatten een lepelhouder aan de bovenkant. Hierdoor kan de lepel gemakkelijk blijven liggen op het deksel.

#4 Antiaanbaklaag

De gehele lijn bevat een hoogwaardige antiaanbaklaag, schoonmaken wordt kinderspel en er kan aanzienlijk verminderd worden in olie of boter.  

Berghoff Essentials

De pannen van Essentials zijn gemaakt van hoogwaardig 18/10 roestvrij staal. Deze roestvrij stalen deksels houden de warmte, vocht en smaak in de pan. De 3-laagse kapselbodem zorgt voor een optimale consistente warmtegeleiding zonder hotspots.

#1 Geschikt voor alle kookplaten

Deze pannen zijn geschikt voor alle kookplaten.

#2 Vaatwasser bestendig

De pannen van Essentials zijn geschikt voor de vaatwasser. Hierdoor wordt het schoonmaken van de pannen een kinderspel.

#3 Literaanduiding

Binnen in de pannen bevindt zich een duidelijke literaanduiding.

Messenblok Leo

Naast dat Leo een mooie collectie heeft aan hoogwaardige pannen kunt u nu ook de set helemaal compleet  maken met de messenblokken. BergHOFF Leo biedt 2 soorten messenblokken aan van roestvrijstaal waarbij handwas wordt aanbevolen.

 

Schilmesje, universeelmes, vleesmes,                                                       Schilmesje, universeelmes, vleesmes,      

broodmes, koksmes, santokumes,                                                             broodmes en koksmes.

3 snijplanken en een messenslijper

 

Messenblok Essentials

Schilmesje, universeelmes, vleesmes,

broodmes en koksmes.

 

 

Tweezijdige snijplank Ron

Deze tweezijdige snijplank bevat enerzijds een voedselveilig plastic antislipoppervlak, anderzijds een natuurlijke antibacterieel baboeoppervlak.

Kanttekening: dit assortiment mag uitsluitend in fysieke winkels en daaraan gelieerde webshops worden verkocht. Verkoop via plaza’s is niet toegestaan. 

Bekijk alle nieuwsitems