NoStik – voor duurzaamheid en gemak!

Februari 2023

Als groothandel van accessoires en vervangende onderdelen zit het in ons DNA om altijd te zoeken naar duurzame oplossingen. Dat is dan ook precies de reden dat het assortiment van NoStik perfect aansluit bij Elka Pieterman. Alle NoStik Teflon producten zijn namelijk herbruikbaar en dus duurzame alternatieven!

Ook gemak staat voorop bij NoStik. De artikelen zijn niet alleen herbruikbaar, maar ook op maat te snijden, gemakkelijk schoon te maken en hittebestendig tot 260°C. Ze stellen de consument bovendien in staat om te koken zonder toegevoegde vetten en houden keukenapparatuur langer schoon.

Bescherming & schoonhouden

Wij hebben diverse artikelen van NoStik in ons assortiment opgenomen. Voorkom krassen op glazen kookplaten met de inductie beschermer en schrob het gasfornuis en de oven niet langer dankzij de speciale beschermfolies. Het friteusefilter zorgt er bovendien voor dat frituurolie tot 3x langer meegaat en er geen ongezond, verbrand bezinksel in de olie komt.

Bakken & frituren

Op het gebied van bakken en frituren vindt u daarnaast herbruikbare alternatieven voor bakpapier, zoals de cake inleg bakfolie die perfect in het cakeblik past. Met het ovenmandje bakt voedsel sneller en gelijkmatiger, wat garant staat voor knapperige bakresultaten! De panfolie geeft pannen met een beschadigde anti-aanbaklaag een tweede leven en de bak- & beschermfolie set verlengt de levensduur van de Airfryer manden.

Waarom NoStik interessant is voor u?

De producten van NoStik zijn ideaal om naast uw apparaten te verkopen als cross-sell artikelen. Zo laat u hier geen verkoopkansen liggen!  U bestelt de diverse NoStik producten gemakkelijk in onze webshop. Heeft u nog geen webshop login? Vraag deze dan direct aan.

Bekijk alle nieuwsitems