Online resellers & Plaza partners

Onze SCANPART accessoires zijn een ideale aanvulling op uw assortiment bij een e-commerce platform of marketplace, zoals Amazon, Blokker, Bol.com en eBay.

We bekijken samen met u welke artikelen uit ons assortiment goed bij uw productportfolio passen en geven hierin advies op basis van onze kennis over de doorverkoop. Interesse in wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact op met onze Online specialisten team via verkoop@elka.nl of 076-5939393.

Bol.com

Bol heeft het grootste aantal actieve gebruikers in Nederland met dagelijks meer dan 1,5 miljoen bezoekers. Met Logistiek via Bol nemen zij (tegen betaling) het logistieke proces uit handen nemen. Bij Bol verzorgt Elka de content door titels, eigenschappen en afbeeldingen toe te voegen. Op basis van zoekgedrag wordt deze informatie continu verbeterd.

Amazon

Amazon is een grote internationale e-commerce speler met land specifieke shop in Australië, België Brazilië, Canada, China, Duitsland, Frankrijk, India, Italië, Japan, Mexico, Polen, Singapore, Spanje, Turkije, Verenigde Arabische Emiraten, Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. De site is sinds 2020 ook actief in Nederland en goed voor 26 miljoen bezoekers per jaar. Via Amazon is het relatief makkelijk om ook in andere landen binnen Europa te verkopen. De logistieke afwikkeling kan tegen betaling uitbesteed worden aan het FBA (Fulfillment by Amazon) centrum. Ook bij Amazon zorgen wij voor de producteigenschappen, afbeeldingen en titels.

Mediamarkt

In Duitsland, Oostenrijk en Spanje heeft Mediamarkt haar website als opengesteld als marktplaats. Nederland staat als eerstvolgend land op de planning als uitrol.

Blokker

Sinds 2016 laat Blokker via Blokker Connect! externe verkooppartners toe op haar website. Dit is echter een gesloten marketplace. Dat wil zeggen dat ze een selectief beleid hebben om nieuwe verkopers toe te laten.

Marktplaats.nl

Deze site trekt dagelijks 2 miljoen bezoekers en daarmee heeft Markplaats.nl zelfs meer dagelijkse bezoekers dan Bol.com. Het aantal unieke bezoekers is wel iets lager. Zelf geven ze aan dat producten zichtbaar zijn bij ruim 8 miljoen klanten.

Beslist.nl

Deze site werd in 2005 opgericht als prijsvergelijker, maar is sinds 2017 een online webshop geworden. Met 4,1 miljoen unieke bezoekers per maand een interessante marketplace om op te staan.

Geen dropshipments

Bij Elka Pieterman verzorgen we geen dropshipment leveringen. Dit betekent dat u zelf de producten op voorraad moet houden en de zendingen naar uw klanten zelf zult moeten verzorgen. Uiteraard kunt u de logistiek ook uitbesteden aan bijv. Bol of Amazon.

Klant worden

Wilt u als bedrijf ook inkopen bij Elka Pieterman? Vul dan het online formulier in en krijg via uw eigen account toegang tot ons uitgebreide assortiment accessoires en onderdelen voor huishoudelijke apparaten.